The City of Liverpool College
医疗保健实践(综合保健和社会护理) HND
The City of Liverpool College - 利物浦城市学院

医疗保健实践高级国家文凭是一个以单元为基础的课程,为在卫生和/或社会护理部门的成功职业提供基础知识、理解和技能。一系列的核心和专业模块,学生将发展他们的时间管理和组织能力。

学生将完成由7个不同模块组成的120个单元的课程,其中5个是由授予机构指定的核心模块,另外2个由机构选择以补充学习课程。

所有课程的导师都是学科专家,在这些实践领域有着广泛而丰富的经验。学生对信息和通信技术在健康和社会护理环境中的使用有了了解。特邀演讲者有助于理解,并为学生的学习增加货币。学生还将提出证据,有效地反映他们在健康或社会护理领域作为一个发展中的护理工作者的能力。

一系列的评估方法被使用,包括学术论文、报告、较短的基于工作簿的任务和技能发展任务,包括演讲。 此外,通过工作场所的活动,用作品集来记录你的发展和进步。

At interview, you will need to demonstrate a strong interest in working in the health and social care sector, preferably with an awareness of caring achieved through some health or social care related work experience, either paid or voluntary. In addition to this, you will hold one of the following: • National Certificate or Diploma in Health and Social Care • AVCE/Advanced GS/NVQ in an appropriate vocational area • A-level profile which demonstrates strong performance in a relevant subject or an adequate performance in more than one A-level subject. This profile is likely to be supported by GCSEs at grade C or above • Completed HNC in Healthcare or equivalent Level 4 certificate of higher education Applicants should hold a total UCAS Tariff points score from relevant qualifications of at least 96 points.

获取关于最适合您的预科课程的建议 ,以便您在UCAS分数、A-Level 或英语语言要求方面没有达到最低要求时可以继续学习Healthcare Practice (Integrated Health and Social Care), HND。

学费 医疗保健实践(综合保健和社会护理) HND

关于利物浦城市学院

利物浦市学院是英国利物浦市的三大继续教育机构之一。该学院拥有并经营着四个独立的校区,所有这些校区都位于市中心。

利物浦城市学院 30类学士和硕士课程一览表 - 课程目录

医疗保健实践(公共卫生和健康促进) HND 伯明翰南方城市学院
(South & City College Birmingham)
卫生和社会保健 HND 东苏塞克斯学院